Betalningsalternativ

vit hund_veterinar_halsingesmadjursklinik.JPG
 

FLERA OLIKA SÄTT ATT BETALA

Vi erbjuder flera olika sätt att betala för besök och behandlingar hos oss.

Kontant och kortbetalning

På våra kliniker kan du betala kontant eller med kort (ej American Express eller Diners).

Fakturabetalning

Kliniken skickar inte ut fakturor utan i samarbete med Agriakortet erbjuder vi fakturabetalning med förmånliga återbetalningsalternativ.

Vid ansökan till fakturatjänster görs en kreditansökan, där grundkraven är att du fyllt 20 år, har en fast inkomst på minst 120 000 kr per år, är folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år och inte har några betalningsanmärkningar.

Det finns inget krav på att du måste ha djuret försäkrat hos Agria för att använda tjänsten, men du erbjuds förmånligare priser på kort och reglering om du har det. Läs mer och ansök om Agriakortet här.

Det går även bra att betala med Klarna.

Direktreglering mot försäkringsbolag

Är ditt djur försäkrat tillhandahåller vi under kontorstid servicen ”direktreglering”, vilket innebär att vi reglerar dina kostnader mot ditt försäkringsbolag medan du väntar. En serviceavgift tas ut för denna tjänst. Du bör själv kontrollera att försäkringen täcker det vi ska göra och vilken självrisk du har. Medtag försäkringsbrev och eventuella kvitton från tidigare veterinärbesök om du vill ta med dem i direktregleringen. (Gäller inte Agriakunder).