Om företaget

20190618-HSDK-EOG_0475-small.JPG
 

Hälsinge Smådjursklinik - bästa vården till din bästa vän

Hälsinge Smådjursklinik är en privatägd klinik som behandlar hundar, katter, gnagare, reptiler, fåglar och andra smådjur. Vi har funnits sedan 1998 och finns på tre orter i Hälsingland - i Hudiksvall, Söderhamn och Ljusdal. Hos oss möter du välutbildad och legitimerad personal i moderna och välutrustade lokaler. Vi erbjuder allt från förebyggande vård till akutvård. År 2017 och 2019 rankades som en av de fem bästa klinikerna i Sverige.


Vi sätter djurens hälsa och välmående främst

Vi sätter alltid djurets hälsa och välmående främst men det är viktigt för oss att du som djurägare känner att du är med i hela utrednings- och behandlingsgången och att hänsyn tas till dina önskemål.


Specialistkompetens på hundens och kattens sjukdomar

Flera av våra veterinärer har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt rättigheter att utfärda patella, hjärtintyg, inseminera och ögonlysa.


Eget laboratorium med biomedicinska analytiker

Vi är den enda djurkliniken i Hälsingland med eget laboratorium bemannat av biomedicinska analytiker. Det betyder att vi kan analysera, kvalitetssäkra analysresultat och många gånger lämna svar på proverna medan du väntar.


HÖG KOMPETENS OCH Kontinuerlig utbildning

Våra främsta styrkor är vår höga veterinärmedicinska kompetens och viljan att ständigt utvecklas för att möta våra kunders krav och förväntningar, nu och i framtiden. Det är därför självklart för oss att hålla oss uppdaterade om vad som händer i vår bransch vad gäller nya forskningsrön, behandlingsmetoder och mediciner. Som ett resultat erbjuder vi våra anställda fortlöpande utbildning, både nationellt och internationellt.

 
Vårt uppdrag är att alltid agera med djurets bästa för ögonen.
— Birgitta Sjölin, VD Hälsinge Smådjursklinik